VÅRA TJÄNSTER

Drivmedel

Att välja rätt drivmedel för ditt båtliv är avgörande för att säkerställa både prestanda och hållbarhet på havet. Vårt utbud av drivmedel är speciellt utformat för att möta behoven hos båtägare som värdesätter pålitlighet och effektivitet.

Våra drivmedel:
4-Takt Alkylat
Bensin 98 oktan
Diesel – ACP diesel utan RME för att
undvika algbildning i tanken
Motorolja Aspen ( för tvåtakt)

Dekorativ bild: Pumparna på stenungsunds sjömack

På Stenungsunds Sjömack är vi dedikerade till att göra ditt båtliv så enkelt och njutbart som möjligt. Med ett brett sortiment av drivmedel, båttillbehör och glass ser vi till att du är väl förberedd för varje äventyr. Från högkvalitativt bränsle som optimerar din motors prestanda till nödvändiga underhållsprodukter som förlänger din båts livslängd, har vi allt du behöver för att hålla din båt i toppskick. Upptäck vårt omfattande utbud av produkter och tjänster som är väl utvalda för att möta de specifika kraven från båtägare och sjöentusiaster. Låt oss hjälpa dig att förbereda dig för ditt nästa stora havsäventyr!

Oavsett vilken typ av motor du har, kan du lita på att vårt sortiment av drivmedel och oljor håller din båt i bästa möjliga skick. Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara förbättrar din båts prestanda, utan också bidrar till ett hållbart båtliv. Låt oss vara din partner på vattnet, så att du kan upptäcka friheten på havet med trygghet och glädje.

Bensin 98

För dem som kräver högre oktantal till sina båtar har vi Bensin 98 oktan. Denna högoktaniga bensin ger extra kraft och effektivitet, vilket är särskilt viktigt för högpresterande motorer. Det förbättrar förbränningen och bidrar till en jämnare gång samt bättre acceleration.

Pumparna på stenungsunds sjömack

ACP diesel

Dieselälskare kan glädja sig åt vår ACP diesel, som är framtagen utan RME (rapsmetylester) för att undvika algbildning i tanken. Algfria tankar betyder färre problem och bekymmer på sjön, och ACP diesel garanterar en renare och mer effektiv förbränning.

Pumparna på stenungsunds sjömack

Alkylat

För fyrtaktsmotorer erbjuder vi 4-Takt Alkylat, ett drivmedel som kombinerar renhet och hög prestanda. Alkylatbensin är känt för sina låga utsläpp och sin förmåga att minska skadliga avlagringar i motorn, vilket förlänger livslängden och minskar underhållsbehovet. Dessutom är det ett miljövänligare alternativ som bidrar till att skydda våra vatten.

Pumparna på stenungsunds sjömack

Aspen

För tvåtaktsmotorer rekommenderar vi Aspen motorolja. Aspen är känt för sina högkvalitativa oljor som ger utmärkt smörjning och skydd, vilket är kritiskt för att hålla tvåtaktsmotorer i toppskick. Aspen motorolja är utformad för att fungera optimalt med alkylatbensin, vilket ytterligare minskar utsläpp och förbättrar motorns livslängd.

Pumparna på stenungsunds sjömack

Välkommen in till vår butik

Här hittar du allt man behöver för ett lyckat och bekymmersfritt båtliv. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som hjälper dig att hålla din båt i toppskick och samtidigt njuta av din tid på vattnet.

En del av butikshyllorna

I butiken hittar du ett utbud som är anpassad för både dig och din båt. Några av våra mest populära produkter finns i frysdisken där vi erbjuder ett brett sortiment av glass från Triumfglass.

För att hålla båten ren och glänsande erbjuder vi också avfettning och andra rengöringsmedel, perfekt för att ta bort smuts och olja som kan ackumuleras efter en dag till sjöss. Självklart finns även olika oljor, glykol, batterivatten med mera i butiken.

Vi erbjuder även ett brett sortiment av tampar och andra båttillbehör, så att du kan hitta precis det du behöver för att säkert förtöja och hantera din båt. För fiskeentusiaster har vi ett mindre utbud av fisketillbehör.

Det är inte bara båtens behov vi tänker på. För att göra din dag på sjön ännu trevligare säljer vi även glass, godis och läsk. Efter en lång dag på vattnet är det perfekt att kunna svalka sig med en kall dryck eller njuta av en god glass. Vår butik är din one-stop-shop för allt du behöver för ditt båtliv. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och utmärkt service, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – att njuta av friheten på havet.

Kläder från GOER

Hos oss hittar du ett exklusivt utbud av kläder från GOER, perfekt för både vardag och fritid.

Vi erbjuder bland annat deras populära hoodies, som kombinerar komfort och stil, samt snygga och mångsidiga T-shirts som passar alla tillfällen. För att komplettera din look har vi även trendiga kepsar från GOER, som skyddar mot solen och ger en avslappnad touch.

Besök oss eller GOERs webbplats och upptäck kläder som inte bara ser bra ut, utan också är tillverkade med kvalitet och hållbarhet i åtanke. Med GOER kan du alltid känna dig både bekväm och välklädd.

svart hoodie från GOER

ÖPPETTIDER

Tankning:
Kortautomaten är öppen 7/24/365.
Öppettider butik:
Från 15 juni till 16 augusti –
dagligen 10.00 – 18.00

Rulla till toppen