OM OSS

Dekorativ bild: Bild från ovan av Stenungsunds Sjömack

Vilka är vi?

Vi är en sjömack som erbjuder drivmedel samt tillbehör för både dig och er båt. Hos oss hittar du det som behövs för en lyckad dag på havet. Vi erbjuder försäljning av drivmedel som finns tillgängligt dygnet runt, årets alla dagar. Utöver drivmedel har vi en butik som är bemannad under sommaren.

I butiken säljer vi glass, godis, fika och självklart båttillbehör. Vår personal hjälper dig gärna att ta fram rätt produkter för er.

Dekorativ bild: Hamn Stenungsund

Vår personalmiljö samt kunders upplevelse ska återspegla kvalitet. Produkter och leverantörer inklusive drift av teknik och anläggning sköts av omsorgsfullt utvalda leverantörer med behörighet.

Dekorativ bild: Segelbåt i Stenungsund

Vi ska vara utbildade och medvetna om risker, samt säkerställa att regler efterföljs och skapar trygghet. Varsam och professionell hantering inom alla de områden som vår verksamhet erbjuder är viktigt för oss.

Dekorativ bild: Fågel på besök i Stenungsund

Vi arbetar ständigt på att alla ska känna sig välkomna, bli väl omhändertagna och få en upplevelse hos oss som gör att alla vill komma tillbaka. Vi eftersträvar en god relation mellan oss och samtliga besökare vid varje besök. 

ÖPPETTIDER

Tankning:
Kortautomaten är öppen 7/24/365.
Öppettider butik:
Från 15 juni till 16 augusti –
dagligen 10.00 – 18.00

Rulla till toppen